First dance. First love. The time of your life.

Hej!!!

Rip Patrick Swayze....En underbar skådespelare hans filmer är helt toppen....Hela världen kommer att deppa idag för att ha blivit av med skådespelaren i Dirty Dancing

 
Dancing to the beat of their hearts./Dirty Dancing


Sitter just nu och kollar på Dirty Dancing man får lov att deppa lite idag till dirty dancing...

Imorgon är det onsdag och jag ska på arbetsintervju vi får se hur det går blir säkert skit bra....Väntar också ett samtal från dagiset i blentarp idag så vi får hoppas att de ringer...Efter intervju imorgon så bär det av till fridas föräldrar för att sen besiktiga hennes bil och gå på liseberg på fredag ska bli skit kul...Är så glad att jag hittat dig frida en underbar vän...=)

Har sett några filmer denna vecka den ena är The Ugly Truth,Hannah Montana & Vi hade i alla fall tur med vädret, De första två var bra men vi hade i alla fall tur med vädret var inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara....


The battle of the sexes heats up in Columbia Pictures comedy The Ugly Truth. Abby Richter (Katherine Heigl) is a romantically challenged morning show producer whose search for Mr. Perfect has left her hopelessly single. She's in for a rude awakening when her bosses team her with Mike Chadway (Gerard Butler), a hardcore TV personality who promises to spill the ugly truth on what makes men and women tick.

Abby Richter is a romantically challenged morning show producer whose search for Mr. Perfect has left her hopelessly single. She's in for a rude awakening when her bosses team her with Mike Chadway, a hardcore TV personality who promises to spill the ugly truth on what makes men and women tick.


Miley Stewart (Miley Cyrus) lever dubbelliv. Hon är vanlig tonårstjej på vardagarna men förvandlas till tonårsidolen och sexsymbolen Hannah Montana på kvällarna. Det är bara hennes bästa vän (Emily Osment), familj och PR-agent Vita (Vanessa Williams) som känner till hennes liv som Hannah Montana.

När hon gradvis glömmer bort hennes riktiga jag och förvandlas till en heltids Hannah Montana blir pappa och manager Robby (Billy Ray Cyrus) förtvivlad. Han bestämmer sig för att lura med Miley tillbaka till hennes barndomshem i Tennessee, USA, för att visa henne att livet som megakändisen Hannah Montana inte är det viktigaste. Väl på plats på mormor Ruby´s (Margo Martindale) gård finner Miley livet som "vanlig" otroligt krävande. Att sedan brottas med kärleken till en cowboy och gömma sig för den skurkaktiga skvallerreportern medan man ska hålla sin identitet som Hannah Montana hemlig blir inte så lätt.Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är nu pensionerade. Gösta och Gun ska den här sommaren åka till sonens bröllop. Gösta har precis köpt en husbil som blir perfekt att åka i, men Gun är tveksam och vill egentligen ta flyget. Till slut går hon dock med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig, utan att resan ska bli lugn och sansad. Men ska han verkligen lyckas med det.


Den nya serien The vampire diaries har också börjat och den var faktiskt riktigt bra....=)


Snart börjat den nya säsongen av bones hoppas den är lika bra som de andra säsongerna annars blir jag knäpp....


Peace Out!!!!


Kommentarer
Postat av: friday

Halloj kicks.

Försökte ringa dig, de går nog bra att vi hoppar fram en dag. För pappa var de ok och för alexandra med hon skulle bara höra med hundvakten först.Just nu väntar jag på svar från henne, men de ordnar sig säkert. Tänkte också att de kanske är bättre att gå på liseberg på lördagen då öppnar de kl:11 så kan vi gå där några timmar och sen åka hem direkt från gbg.... vad tror du om de?

är du filmgalen? ;)

puss puss2009-09-15 @ 16:42:52
URL: http://minegnalya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0