Anywhere you are, I am near Anywhere you go, I'll be there Anytime you whisper my name, you'll see How every single promise I keep Cuz what kind of guy would I be If I was to leave when you need me most

Blogg Februari – Mars - April


Jag vet att jag har varit värdelös på att uppdatera min blogg men lovar jag ska försöka skriva ihop en lång nu så jag hoppas ni har tid över för mig..


Den månad/månader som har gått har man hittat på mycket och inte hunnit sitta och skriva så mycket…


Har sett alla säsongerna av Angel serien. Verkligen underbar serie kunde slutat bättre enligt mig jag kan skriva om slutet…Men annars riktigt lysande.

Har även börjat följa Off The Map och som vanligt har jag inte tålamodet att se det varje onsdag när det går på tv, så därför har jag sett 13 avsnitt redan och sitter och längtar efter nästa avsnitt redan.


Det kom ett nytt avsnitt av bones också nu i veckan, Och jag bara älskar dem, Men sitter fortfarande och väntar på att de ska bli tillsammans men ändå inte för då är ju serien nästan slut eller vad ska det då handla om efter de har blivit tillsammans?


Kom också ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries nu i veckan och visst det är en underbar serien men det börjar alltid med ett helvete sedan blir det bra sen avslutar de med ett helvete igen, Varför egentligen?? Och när satan ska Elena förstå att hon ska vara ihop med Damon.


Har sett filmen Megamind i veckan också, Men önskar jag hittade den på svenska innan jag såg den, För den är säkert mycket bättre på svenska i och med att reklamerna på tv är svenska men annars var den grymt bra.


Har också sett nyaste avsnittet av Being Human Us. Otroligt bra också, Men ibland är det lite för mycket blod med men jag står ut som vanligt, Vill man se vampyr serier så är det bar att stå ut…


Vill även att säsong 4 av true blood ska komma, Men jag vet inte har inte hört något om det faktiskt, Vill ju att Sookie ska bli ihop med Eric Northman eller Alcide Herveaux (varulven). Hoppas det blir så men det brukar inte bli som jag vill.


Senaste avsnittet av Grey’s Anatomy var faktiskt lite skumt, De sjöng och hade sig, Men Callie överlevde i alla fall det är huvudsaken.


Varje vardag går ju  Mcleods Daughters på kanal 9, Och den serien är jätte bra, Men jag förstår inte varför det ska vara så in i helvete många dödsfall i den serien, Tycker att Alex var underbar i serien sen går han bara och dör. Men jag ska inte klaga där är många fler snyggingar i den serien.

Har även sett I Am Number Four nu i veckan riktigt bra film, Hoppas verkligen det kommer fler av den, för så som det sluta kan jag verkligen inte gå med på.


Har även sett nya filmen med Ashton Kutcher, No strings attached och den vad faktiskt rätt okej men den kunde varit bättre.


Har även sett filmen Mystic Pizza en riktigt gammal film men den var faktiskt helt okej.


Arbetsförmedlingen i torsdags och skrev på mina papper, Inte alls mycket folk efter lunch. Men jag fattar inte varför de har tagit bort kösystemet, Men men de får göra som de vill..


Morfar ligger på sjukhus, Inte alls roligt, Han har legat där nu i en vecka och en dag. Fick reda på vad han hade för sjukdom igår, Inget roligt besked alls faktiskt...Är lite trött på familjen Magnusson&Nilssons extrema otur med sjukhus besök de senaste 2åren, Vill bara att det ska taslut och att alla ska vara friska.


Var iväg med Alexandra och Frida på Nova en dag, Vi åt gott på nova och bara gick runt och kollade på kläder.


Var hemma hos alexandra för någon vecka sen och hade alltmänt trevligt mycket skit snack =) Och en god hemmagjord pizza.


Mitt minneskort till telefonen har även också gått i sönder denna månaden, Exakt tre veckor efter jag köpte telefonen. Och tre veckor efter mikael hade köpt sin så slutade hans minne att fungera. Så det är verkligen något konstigt med samsungs jävla minne.


Varför kunde det bara inte sett ut som mitt förra...


Deppig låt, men ändå så grymt bra.

Peace Out!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0